Analyytikot  ja suositukset

 
 

Markkinaennusteet

Avaamalla seuraavan linkin saat näkyviin Metsä Boardia koskevat markkinaodotukset. Painamalla jäljempänä olevaa Hyväksyn-painiketta pääset tutustumaan suoraan Vara Research GmbH:n laskemaan yhteenvetoon markkinaodotuksista. Verkkosivustoa pitää yllä ja sillä olevat tiedot toimittaa Vara Research GmbH, eikä Metsä Board pysty vaikuttamaan sivuston sisältöön, laatuun, luonteeseen eikä luotettavuuteen. Näin ollen Metsä Board ei ole millään tavoin vastuussa sivuston kautta saatujen tietojen sisällöstä, oikeellisuudesta eikä täydellisyydestä.

Tiedot perustuvat Metsä Boardista riippumattomien Metsä Boardin kehitystä seuraavien analyytikkojen arvioihin ja ennusteisiin. Kyseisen linkin kautta saatavana olevat tiedot eivät edusta Metsä Boardin tai sen johdon mielipiteitä, ennusteita eivätkä odotuksia. Linkki toimitetaan yksinomaan palveluna ja tietojen antamiseksi, eikä tämä merkitse, että Metsä Board tukisi, seuraisi tai vahvistaisi linkitetyn sivuston sisältöä. Tietoja ei ole tarkoitettu ymmärrettäväksi sijoitusneuvona.

Linkin käyttö Vara Research GmbH:n tarjoamien tietojen saamiseksi tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Metsä Board ei ole millään tavoin vastuussa linkitetyn sisällön käytöstä.

Ymmärrän ja hyväksyn ehdot

Print