2019 Tulos

Vuosikertomus 2019 julkaistu
Lue vuosikertomus (pdf)

METSÄ BOARDIN YHTIÖKOKOUS 26.3.2020 PERUTTU
Lue lisää

Change language to English In English

Close

Metsä Board peruu varsinaisen yhtiökokouksensa 26.3.2020

Metsä Board Oyj, joka kuuluu Metsä Groupiin, on koronavirustilanteen vuoksi päättänyt peruuttaa 26.3.2020 kokoon kutsutun varsinaisen yhtiökokouksensa. Kokouskutsu julkaistiin 12.2.2020.

Metsä Board suhtautuu koronaviruksen uhkaan vakavasti ja haluaa taata turvallisen kokousympäristön yhtiön osakkaille ja työntekijöille.

Suomen tasavallan hallitus on esittänyt eduskunnalle poikkeustilalainsäädännön soveltamista, mukaan lukien julkisten kokoontumisten rajoittamista, sekä suosituksen samojen periaatteiden soveltamisesta yksityisissä kokoontumisissa. Näin ollen yhtiön hallitus on päättänyt, että yhtiökokousta ei ole syytä järjestää vallitsevassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Yhtiökokous kutsutaan koolle myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana tilanteen sen salliessa.

Close

Metsä Boardin tammi-joulukuu 2019 tilinpäätöstiedote

Close

Metsä Board – kannattavasti kasvava kartonkiyhtiö

Metsä Board on kannattava ja aito kartonkiyhtiö, jolla on vahva markkina-asema. Olemme johtava eurooppalainen korkealaatuisten ensikuitukartonkien valmistaja.

 

 
 
 

 

METSÄ BOARD TIEDOTTEET
Katso kaikki tiedotteet More News

 Sijoittajakalenteri

Kaikki tapahtumat
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Metsä Board sijoituskohteena

Metsä Board on kannattava ja aito kartonkiyhtiö, jolla on vahva markkina-asema. Olemme johtava eurooppalainen korkealaatuisten ensikuitukartonkien valmistaja. Kevyet kartonkimme on kehitetty tarjoamaan parempia, turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja kuluttaja-, myymälä- ja tarjoilupakkaussovelluksissa. Työskentelemme yhdessä asiakkaittemme kanssa globaalisti löytääksemme ratkaisuja, jotka luovat parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Metsä Boardin käyttämä puhdas ensikuitu on uusiutuvaa raaka-ainetta, joka on jäljitettävissä kestävästi hoidettuihin pohjoisiin metsiin.

Toimintaympäristö

Globaalit megatrendit vaikuttavat yritysten toimintaan ja asettavat pakkauksille uusia vaatimuksia niiden kestävyydestä, turvallisuudesta ja laadusta. Tämä tarjoaa Metsä Boardille merkittäviä mahdollisuuksia. Strategisena tavoitteenamme on jatkaa uuden kapasiteetin myötä kannattavaa kasvua, joka ylittää keskimääräisen markkinakasvun.


Perustiedot osakkeista

 

​Metsä Board A

​Metsä Board B

Markkina

​Helsinki

Helsinki​

ISIN

​FI0009000640

FI0009000665

Tunnus

​METSA

​METSB

Reuters-tunnus

​METSA.HE

METSB.HE

Bloomberg-tunnus

​METSA:FH

METSB:FH

Toimiala

​Materiaalit, metsä- ja paperituotteet

​Materiaalit, metsä- ja paperituotteet

Osakkeiden lukumäärä

​33 087 647

​322 425 099

Listauspäivä

​2.1.1987

​2.1.1987

Taloudellista tietoa

​​Vuonna 2020 Metsä Board julkaisee seuraavat taloudelliset raportit: ​
Tilinpäätöstiedote vuodelta 2019
​​12.2.2020
​​Osavuosikatsaus tammi-maaliskuulta 2020
​29.4.2020
Puolivuosikatsaus tammi–kesäkuulta 2020
30.7.2020
​Osavuosikatsaus tammi–syyskuulta 2020
​29.10.2020

 

 

Metsä Boardin vuoden 2019 vuosikertomus, joka sisältää tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvityksen, julkaistaan suomen- ja englanninkielisenä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.metsaboard.com/sijoittajat viikolla 9.

Metsä Boardin varsinainen yhtiökokous pidetään 26.3.2020.Raportit ja julkaisut

Velat

Metsä Boardin rahoitustoiminnot on keskitetty Metsä Group Treasuryyn. Metsä Group Treasury vastaa Metsä Groupiin kuuluvien konserniyhtiöiden rahoituspositioista yhtiöiden määrittelemän strategian ja rahoituspolitiikan mukaisesti, tuottaa tarvittavat rahoituspalvelut ja toimii rahoitusasioiden osaamiskeskuksena.

Sijoittajakalenteri

Hallinnointi

Yleistä

Metsä Board Oyj (Metsä Board tai yhtiö) on suomalainen julkinen osakeyhtiö, jonka A- ja B-sarjan osakkeet ovat julkisen kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:n virallisella listalla. Metsä Boardin hallintoon sovelletaan Suomen lakeja ja niiden nojalla annettuja säädöksiä ja määräyksiä. Metsä Board noudattaa lisäksi Nasdaq Helsinki Oy:n sääntöjä ja suosituksia niiden pörssiyhtiöihin soveltuvilta osin.

Suomalaisena pörssiyhtiönä Metsä Board noudattaa Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodia (www.cgfinland.fi).

Metsä Board laatii tilinpäätöksensä ja osavuosikatsauksensa kansainvälisten tilinpäätösperiaatteiden, International Financial Reporting Standards (IFRS), mukaisesti. Tilinpäätösasiakirjat julkaistaan suomeksi ja englanniksi.

Metsä Boardin pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa. Yhtiön kotipaikka on Helsinki.

Hallinnointi- ja ohjausjärjestelmä

Yhtiön lakisääteiset toimielimet ovat yhtiökokous, hallitus ja toimitusjohtaja. Yhtiön toimintojen koordinoinnista ja operatiivisesta johtamisesta huolehtii lisäksi toimitusjohtajan apuna toimiva johtoryhmä, jonka jäsenet eivät ole hallituksen jäseniä. Eri toimielinten tehtävät ja vastuut määräytyvät Suomen osakeyhtiölain mukaisesti.

Metsä Boardin organisaatio on toimintokohtainen, mukaan lukien markkinointi ja myynti, tuotanto ja teknologia, talous, liiketoiminnan kehitys ja henkilöstöhallinto.Toimintojen vetäjät ovat johtoryhmän jäseniä ja vastuussa oman toimintonsa toiminnasta.Toimintoja tukevat keskitetyt tukitoiminnot, joista useimmat ovat yhteisiä Metsä Groupin muiden yhtiöiden kanssa. Tukitoiminnot perustuvat erillisiin palvelusopimuksiin, jotka ovat markkinaehtoisia.

Sijoittajasuhteet

Close

Yhteystiedot

Close

IR-politiikka

 

 
 
 
Print