Valmiina kasvuun

Metsä Board on valmis kasvuun kartonkiyhtiönä onnistuneen rakennemuutoksen jälkeen.

Strategia, missio ja visio

Metsä Boardin visio ja missio

Olemme johtava eurooppalainen ensikuitukartongin valmistaja ja edelläkävijä vastuullisuudessa. Päätöksentekoamme ohjaavat kannattavuus-tavoitteemme sekä omistaja-arvon kasvattaminen. Tavoitteenamme on jakaa omistajillemme kilpailukykyistä osinkoa ja säilyttää vahva taloudellinen asemamme.

FOKUS
Olemme johtava toimija vastuullisuudessa, keskitymme kuluttaja- ja myymäläpakkauksiin tarkoitettuihin korkealaatuisiin ensikuitukartonkeihin. Tuotteidemme korkea laatu perustuu tekniseen erinomaisuuteen ja räätälöityihin korkealaatuisiin pohjoismaisiin selluihin.

KASVU
Kasvamme maailmanlaajuisesti yhdessä nykyisten ja uusien asiakkaidemme kanssa tarjoamalla vastuullisia, turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita. Kasvumme perustuu osaaviin ihmisiin, alan johtaviin tuotteisiin ja innovatiivisiin pakkausratkaisuihin.

KANNATTAVUUS
Kannattavuutemme perustuu toimintamme tehokkuuteen ja asiakkuuksiin, jotka hyötyvät tuotteidemme ja palvelujemme korkeasta suorituskyvystä.

Arvot

 
 

Asiakkaiden toiveisiin vastaavat tuotteet syntyvät uudistuvan ja osaavan henkilöstön käsissä. Meitä ohjaavat yhteiset Metsä Groupin arvot: vastuullinen tuloksenteko, luotettavuus, yhteistyö ja uudistuminen. Toimimme arvojemme mukaan ja annamme tulosten puhua puolestaan.

LUOTETTAVUUS
Menestyksemme perustuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön sidosryhmiemme kanssa. Arvostamme toistemme työtä ja osaamista ja vahvistamme eri sidosryhmiemme luottamusta toimimalla johdonmukaisesti ja ennustettavasti.

YHTEISTYÖ
Kehitämme toimintaamme yhteistyössä asiakkaittemme kanssa ja jaamme tietoa sekä parhaita käytäntöjä toisillemme. Toimimme yhtenä konsernina hyödyntäen keskinäisiä synergioita ja luottaen yhteisiin etuihin.

VASTUULLINEN TULOKSENTEKO
Kannamme vastuumme ympäristöstä, yhteistyökumppaneistamme ja toisistamme menestyvän liiketoiminnan ja metsätalouden turvaamiseksi. Tuloksellisuus on välttämätön edellytys toiminnan jatkuvalle kehittämiselle.

UUDISTUMINEN
Tiedostamme tulevaisuuden haasteet ja uskallamme kyseenalaistaa ennakkoluulottomasti vanhat toimintatavat tarjotaksemme asiakkaillemme parempia tuotteita ja palveluja heidän liiketoimintojensa tueksi.

Print